Resum del Ple del 25 de març del 2024

Celebrem el ple del mes de març.

Votem a favor de la compra de la finca de CCOO. Una gestió que esperem que serveixi per desencallar la manca d’equipaments per les entitats, especialment d’Ei Gent que fa massa anys que treballen en condicions poc o gens adequades. Tanmateix, volem saber quin serà el procediment per saber com es desenvoluparà el projecte d’usos.

Comptarà amb la participació de les entitats?

Sobretot les que en fan més ús?

Esperem que el projecte s’ajusti realment a les necessitats de les entitats.

Ens abstenim en l’aprovació de la concessió i de la convocatòria de la utilització privada del bé comunal de l’Estany amb una embarcació de motor elèctric. Es tracta d’un projecte que no contempla el vessant més pedagògic i encarada a entendre i valorar el nostre medi ambient. Sinó que és merament lúdica amb un model turístic que no creiem que sigui adequat per promocionar la nostra ciutat.

Votem en contra de l’aprovació de l’expedient de contractació del servei de neteja viària del municipi de #Banyoles i aprovació de la seva convocatòria. En el plec de clàusules, un cop més, preval la part econòmica. No hi ha mesures adaptades a la realitat:

En moments de sequera com l’actual, no hi ha cap criteri de protecció del medi ambient.

No contempla prioritzar empreses del tercer sector ni de la comarca.

Externalitzar el servei de neteges, precaritza als treballadors i treballadores.

PRECS I PREGUNTES

Recentment el Restaurant la Carpa ha tancat la seva terrassa exterior. Demanem rebre les llicències corresponents d’obres i és que afecten directament la via pública.

En relació amb la instal·lació de les càmeres al Barri Vell, volem saber per què no es va informar els veïns dels talls en els accessos al barri per realitzar la instal·lació del sistema de càmeres. Com també quan està previst i com està previst informar i atendre les preguntes dels veïns del barri sobre aquest nou sistema de funcionament.

Quan es fa una intervenció d’aquest tipus o de qualsevol altre a la ciutat, hi ha d’haver una molt bona comunicació…

Deixa un comentari