Resum del Ple del 27 de desembre del 2023

Avui hem celebrat el ple del mes de desembre.

COMISSIÓ INFORMATIVA D’ADMINISTRACIÓ I ECONOMIA

Votem a favor de l’adjudicació del contracte administratiu de serveis per a la gestió de l’Escola municipal de Música de Banyoles.

Des de SumemCUPBanyoles celebrem l’adjudicació, però insistim que ara cal treballar en el model de ciutat educadora que volem. Si el nostre objectiu és ser referents, cal que ho debatem amb tots els agents implicats i replantegem el projecte per tal d’arribar al màxim d’infants possible. A més, hem de tenir en compte el nombre de naixements que tenim a la ciutat, un factor important que no s’està tenint present.

COMISSIÓ INFORMATIVA DE TERRITORI, MEDI AMBIENT I SEGURETAT PÚBLICA

Votem a favor de l’aprovació de la pròrroga del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Banyoles i la Creu Roja per la gestió i ús de l’embarcació propietat de Creu Roja a disposició de la Policia Local de l’Ajuntament de Banyoles, en matèria formativa i en matèria de serveis de prevenció i assistència en emergències aquàtiques a l’estany de Banyoles.

Les embarcacions de motor que entren dins l’estany han de generar el mínim impacte possible. Per això, creiem que l’Ajuntament hauria de demanar a tothom que utilitzi embarcacions elèctriques i no de gasoil.

MODIFICACIÓ PUNTUAL DE POUM

Voltem en contra de la urgència d’aquesta modificació. Ens han enviat la modificació avui a les 15h, cap persona té el temps suficient per llegir-la, interpretar-la i treballar-hi correctament. Creiem que és una manca de consideració cap a l’oposició.

El POUM, que es va aprovar fa anys, no es pot anar modificant per fer-lo a mida, del que l’equip de Govern considera, i a més, sembla que ho facin d’aquesta manera perquè passi desapercebut davant la ciutadania.

Deixa un comentari